какво правим

Целева аудитория

Започваме с определяне на конкретния таргет клиенти за вашия бизнес. Това е ключово за изграждането на цялата стратегия.

СТРАТЕГИЯ

Изграждането на стратегия е втората важна стъпка. За да постигнем желания успех, трябва да изградим специфичен за вашия бизнес план за действие.

СЪДЪРЖАНИЕ

Качественото и полезно съдържание е ключът към успешния маркетинг. Това е най-добрият начин, по който да представите биснеса си в най-добрата светлина.

Свържете се с нас за безплатна консултация

Facebook Реклама

В днешно време всеки бизнес трябва да има представяне във Facebook. За да сте конкуретни и разпознаваеми, клиентите ви очакват да видят добре поддържана Facebook страница.

Социалната мрежа е един от най-добрите канали за реклама. Със своите милиард и половина потребители, Facebook остава един от най-добрите инструменти за продажба с висока възвръщаемост на инвестицията.

Messenger Реклама

А вие използвате ли Messenger ежедневно? Ние да. Точно както и вашите бъдещи клиенти.

Facebook Messenger е един от най-често ползваните канали за комуникация. Това го прави полезен и бърз начин да достигнете до своите клиенти.

Instagram Реклама

Инстаграм е социална мрежа, насочена най-вече към визуално съдържание. Ще разкажем историята ви със съдържание, което докосва и оставя траен спомен. Можем да помогнем и с инфлуенсър реклама.

Инфлуенсър маркетингът предоставя възможност за естествено и ненатрапчиво налагане на продукти. 71% от потребителите са по-склонни да направят покупка, ако видят положителен отзив или препоръка в социалните мрежи.

Google Ads Реклама

Анализът на най-подходящите за вашия бранд ключови думи е изключително важен, за доброто позициониране в търсачката.

Проучваме конкурентите ви, както и техните стратегии и подходи и определяме таргет аудиторията, към която да насочим рекламите. За да увеличите продажбите си, рекламата трябва да достига до правилните потребители.

услуги
facebook реклама
messenger реклама
instagram реклама
google реклама
контакти

направете запитване