Дигитален маркетинг и реклама

Какво правим

Целева аудитория

Започваме с определяне на конкретния таргет клиенти за вашия бизнес. Това е ключово за изграждането на цялата стратегия.

СТРАТЕГИЯ

Изграждането на стратегия е втората важна стъпка. За да постигнем желания успех, трябва да изградим специфичен за вашия бизнес план за действие.

СЪДЪРЖАНИЕ

Качественото и полезно съдържание е ключът към успешния маркетинг. Това е най-добрият начин, по който да представите биснеса си в най-добрата светлина.

Свържете се с нас за безплатна консултация

Услуги

FACEBOOK МАРКЕТИНГ

341573-PA98F1-735

В днешно време всеки бизнес трябва да има представяне във Facebook. За да сте конкуретни и разпознаваеми, клиентите ви очакват да видят добре поддържана Facebook страница.

Социалната мрежа е един от най-добрите канали за реклама. Със своите милиард и половина потребители, Facebook остава един от най-добрите инструменти за продажба с висока възвръщаемост на инвестицията.

facebook Marketing 2020

Инстаграм е социалната мрежа, насочена най-вече към визуално съдържание. Ще разкажем историята ви със съдържание, което докосва и остава запомнено. A защо не и реклама чрез инфлуенсъри?

Pile of 3D Instagram Logos

С инфлуенсър маркетинга представянето и предлагането на продукта изглежда много по-естествено пред аудиторията, отколкото традиционните реклами. 71% от потребителите са по-предразположени да направят покупка, ако видят положителен отзив или препоръка в социалните мрежи.

Услуги

INSTAGRAM МАРКЕТИНГ

Услуги

MESSENGER РЕКЛАМА

Woman showing a Facebook Messenger icon

А вие използвате ли Messenger ежедневно? Ние да. Точно както и вашите бъдещи клиенти.

Facebook Messenger е един от най-често ползваните канали за комуникация. Това го прави полезен и бърз начин да достигнете до своите клиенти.

Untitled

Анализът на най-подходящите за вашия бранд ключови думи е изключително важен, за доброто позициониране в търсачката.

light-smartphone-macbook-mockup-67112
charles-deluvio-leqrylJNYUQ-unsplash

Проучваме конкурентите ви, както и техните стратегии и подходи и определяме таргет аудиторията, към която да насочим рекламите. За да увеличите продажбите си, рекламата трябва да достига до правилните потребители.

Услуги

GOOGLE ADS РЕКЛАМА

Нашите партньори

Контакти

Направете запитване